Végétalisme à Nice – Restaurant Pekin

Denne serien er tenkt å være en guide for hvor man kan finne mat på reise i Frankrike.

Restaurant Pekin er en vegetarisk All you can eat-buffet. Nesten alt er vegansk og det som ikke er det er separert fra resten.

Da vi kom inn i restauranten ble vi mottatt av en kinesisk dame som sa klart i fra at her var det kun vegetarisk mat. Greit for vår del, siden det var derfor vi var der, men hun skremte også bort mange andre som kom innom. Det er mulig folk har klaget tidligere på manglende kjøtt, og at de derfor var føre-var.

Jeg spurte om det var noe som ikke var vegansk der, og hun pekte på en liten seksjon og sa resten var vegansk. Buffeen var delt opp i tre: Entrées, Wok og dessert. Første delen besto av friterte og stekte grønnsaker, tofu, samsosa, vårruller og saus. Andre del besto av ferske grønnsaker og nudler du selv plukket ut, gav til kokken og han ville steke det for deg på kjøkkenet. Siste del besto av noe dessert om du skulle ha plass til mer. Selv følte jeg ikke at desserten var så spennende og jeg hadde allerede problemer med å spise opp maten da jeg var så mett.

Ferske grønnsaker klar til å wokes

Første gang var vi innom til lunsj og vi var svært fornøyd med mat og service. Andre gangen vi var innom ble vi litt mer skuffet da de friterte grønnsakene tydligvis hadde lagt der siden lunsjen og var soggete. Det kom ferske grønnsaker etterhvert da restauranten ble fylt opp av en gjeng amerikanere. Det kan kanskje derfor være anbefalt å gå tidligere på dagen eller såpass sent at de har laget ny mat. Siden maten er fritert og woket opplevde jeg at den var veldig fet.
De som jobbet der var virkelig supergreie og de gav oss rabatt fordi vi kom innom flere ganger.

Restauranten er ikke veldig fancy. Det er slitt og kunne trengt enn renovasjon, men du blir garantert mett for lite penger (12,50€ per pers). Damen som jobber der snakker muligens bedre engelsk enn fransk og mange som var innom restauranten var utlendinger. Språk vil derfor ikke være et problem.


Åpningstider:

Mandag: stengt
Tirsdag-Lørdag: 12:00-14:00, 18:00-22:00
Søndag: 12:00-14:00

20, rue de Russie, Nice, France, 06000

+33-493870741

 

0 comments on “Végétalisme à Nice – Restaurant PekinAdd yours →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *